Webshop

Groeiboek voor opvoeders

Vanaf dag één wil je je kind gezond (op)voeden. Een veilige basis, jouw armen om hem heen. Een warme en stimulerende omgeving. Zorgen dat hij in alle opzichten – mentaal, lichamelijk, sociaal, emotioneel – gezond kan groeien. Dat hij mag zijn wie hij is, en zich gezien, gehoord en geliefd voelt.

Goede voeding hoort daar natuurlijk bij. Maar gezond voeden is méér dan zorgen voor verantwoorde maaltijden. Het kind is onlosmakelijk verbonden met zijn omgeving en afhankelijk van een positieve wisselwerking met zijn ouders. Dit betekent ook: je kind voeden met mogelijkheden om zijn talenten te ontplooien.

€27,50

Schijf van mijn lijf kwartet

Speel dit kwartet met je gezin, vanaf 8 jaar met 2-4 spelers! Dit kwartetspel bestaat uit 8 kwartetten die onderdeel zijn van de Schijf van mijn lijf. Deze schijf wordt toegelicht in het ‘Groeiboek voor opvoeders’  en op onze website www.vullenofvoeden.nl

In het kwartet staan zowel de verbindingen in jezelf zoals ‘voelen’, ‘denken’, ‘voeding’, ‘lichaam’ en ‘zelfzorg’ als de verbindingen met de ander zoals ’thuis’, ’school’ en ’sociale omgeving’ centraal. Ook staan er leuke tips waardoor je spelenderwijs meer leert over  jezelf, je speelgenoot en een gezonde leefstijl.

Met inzicht en kennis kun je gezonde keuzes maken voor de rest van jouw leven!

€9,99

Groeiboek voor opvoeders + Kwartet (Combi deal)

Het speelse combi pakket voor ouder en kind.
* Als ouder/verzorger doe je kennis en inspiratie op uit het leerzame en praktische (werk)boek Groeiboek voor Opvoeders!
* Prikkel je kind spelenderwijs met dit speels vormgegeven kwartet. (vanaf 8 jaar) 
 
Voor verzorgers en ouders van elke leeftijd! 
Pakket bevat: 
1x boek Groeiboek voor Opvoeders
1x Schijf van mijn Lijf kwartet
 

€35,00

Vullen of Voeden

Na de geboorte van onze kinderen zijn wij (Wilfred en Lili) op pad gegaan en hebben met deskundigen deze wegwijzer gemaakt. Samen laten we zien wat voor effect voeding heeft op jouw lichaam en het gedrag van kinderen.

Tal van praktische tips en recepten om mee aan de slag te gaan komen aan bod. Het blijkt niet zo moeilijk of duur om bewust met eten om te gaan en het is nog lekker en leuk ook. Het boek ligt al bij 80.000 huishoudens.

We zijn blij dat we allemaal een bijdrage kunnen leveren aan meer bewustwording en zorg voor onze kinderen en onze wereld.

€21,50

Wedden dat het lekker is

Wedden dat het lekker is! is een voetbalboek met weetjes over bewust eten en favoriete recepten van bekende chef koks en sterspelers. ‘Raken, roeren en bewegen’. Het zijn de woorden die topcoach Louis van Gaal altijd gebruikt als hij vertelt hoe hij zijn spelers en daarmee zijn teams beter weet te maken. Door de juiste snaar bij de spelers te raken, slaagt hij er bijna altijd in om tot grote successen te komen. Eigenlijk gaat deze filosofie bijna overal op. Zeker wat betreft voeding. Sla de juiste toon aan bij jouw kind en inspireer elkaar om gezonder te koken, wedden dat het lekker is !

€5,00

Download gratis het eerste hoofdstuk van ‘Groeiboek voor opvoeders’ en blijf op de hoogte!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Schijf van mijn Lijf