In de media

Aandacht voor jezelf én voor je kind

En weer een dag voorbij waarop je in dienst stond van iedereen, behalve jezelf. Hoort erbij? Nee, want goede zelfzorg heeft een positief effect op je kinderen. Lili Genee Pirayesh schreef er een boek over.

John de Bever viert verjaardag met nieuwe clip

Een bijzondere dag voor zanger John de Bever! Hij is vandaag niet alleen 56 jaar geworden, maar ook is zijn nieuwe videoclip ‘Ik Ga Leven’ uitgekomen.

Zelfs de Media Courant is positief…

Vrouw Wilfred Genee spat van het scherm: televisiester in de dop?
Lili Genee-Pirayesh, de vrouw van Wilfred Genee, is de afgelopen weken veelvuldig in de media omdat ze een boek heeft uitgebracht. Zo spatte ze gisteren van het scherm in RTL 4’s Koffietijd.

Noord Holland Dagblad

Lili Genee Pirayesh is de vrouw achter het platform Vullen of Voeden. Ze is ook de vrouw naast Wilfred Genee en de vrouw tegenover tal van deskundigen. Onlangs verscheen haar derde boek: ‘Groeiboek voor Opvoeders. De stap naar evenwichtig ouderschap’. “Als je kind geboren wordt krijg je geen gebruiksaanwijzing”.

Ommetje Soestdijk met Eric Scherder

30.01.2021
BAARN Elke dag een wandeling maken is belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid. Je krijgt meer productiviteit en energie na het lopen van een ommetje. De bekende hoogleraar Eric Scherder hielp bij het maken van een speciale app.

’Je kind presteert beter met gezond eten’; Met ’opvoedbijbel’ van Soesterse Lili Genee-Pirayesh je wapenen tegen coronakilo’s en pandemiestress

,,Met overvolle agenda’s, torenhoge verwachtingen en stress hebben ouders veel ballen in de lucht te houden. Geef de hersenen meer rust” , zegt de Soesterse Lili Genee-Pirayesh, schrijfster van het Groeiboek voor opvoeders en maker van het kwartet De Schijf van mijn Lijf. Het is een ’werkboek’ met glossy foto’s van haarzelf, haar man presentator Wilfred Genee van het programma Voetbal Inside en hun twee jonge kinderen.

 

KOFFIETIJD: Groeiboek voor opvoeders

Lili schreef het boek ‘Groeiboek voor opvoeders’. Elke ouder heeft wel momenten gehad waarop ze het even niet meer wisten, hoe fijn is het dan om advies van een andere opvoeder te krijgen. Verder spelen Quinty en Loretta samen met Lili ouderwetse kwartet!

Lili Genee schrijft Groeiboek voor Opvoeders

BNR Radio - 5 februari

RTL BOULEVARD: Vrouw WIlfred Genee wil kinderen helpen met goede start

Een kind maken en op de wereld zetten, dat is een ding. Maar dat kind een beetje verantwoord groot brengen, dat is een tweede. Gelukkig helpen Wilfred Genee (53) en zijn vrouw Lili een handje mee.

Lili Genee-Pirayesh over haar nieuwe boek: 'Groeiboek voor opvoeders'

Lili Genee-Pirayesh heeft een nieuw boek geschreven: ‘Groeiboek voor opvoeders’. Het is volgens Lili een ‘stap naar allround ouderschap’. Daniel Dekker sprak haar over ‘De Schijf van Mijn Lijf’, waarom Lili dit boek juist nu in Coronatijd uitbrengt en hoe de rolverdeling in de opvoeding van de kinderen in huize Genee eruit ziet. 

DENNIS ONTMOET WILFRED GENEE NA VI-REL BIJ BOEKPRESENTATIE VAN ZIJN VROUW

RADIO INTERVIEW RADIO VERONICA OP 25 JANUARI. "WILFRED IS WAT TAMMER GEWORDEN"

JOHAN DERKEN ENTHOUSIAST OVER GROEIBOEK VOOR OPVOEDERS VAN LILI GENEE

MERLIJN ENSERINK LEEST VOOR UIT GROEIBOEK VOOR OPVOEDERS

MAKING OFF: FOTOGRAFIE GROEIBOEK VOOR OPVOEDERS

FEIKE SIJBESMA LEEST VOOR UIT GROEIBOEK VOOR OPVOEDERS

BOEKLANCERING GROEIBOEK VOOR OPVOEDERS BJI PALEIS SOESTDIJK

LILI GENEE PIRAYESH SCHREEF HET ‘GROEIBOEK VOOR OPVOEDERS’: ‘VAN OP JE BEK GAAN, LEER JE'

Met ‘Vullen of Voeden’ had Lili Genee Pirayesh een bestseller te pakken. Maar alleen op je voeding letten, is volgens haar te eenzijdig. Daarom kijkt ze in het ‘Groeiboek voor opvoeders’ naar het totaalplaatje.

Ze hoopt jonge ouders door middel van het boek te stimuleren zich een bewuste en gezonde levensstijl aan te meten.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Schijf van mijn Lijf